Fler sidor...

_MG_6263_webb
Babblarna – Första Musikalen

Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning!

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

 

_MG_6204_webbMedverkande: 3 personer
Ålder: 2-5 år (mindre och äldre barn är självklart välkomna!)
Längd: ca 35 minuter
Publikmängd: Med egen teknik: 150-200 barn (med extern teknik hur många som helst)
Lokal: Gärna en upphöjd scen, sk ”biograf-sittning” med publiken på stolar framför. Spelar vi på en förskola, fungerar en gymnastiksal med barnen på golvet också. Har ni problem med att hitta en så stor lokal, tala med biblioteket eller med kulturansvarig i din kommun. Vid utomhus, publiken på bänkar eller stolar.

Scenyta: Som allra minst 7 meter brett, 6 meter djupt, 2,80 i höjd. Med fördel större. Tre ”stängda” och täckta sidor, dvs barnen ska inte kunna kika in bakom backdroppen. Tak är ett måste om vi är utomhus.

Teknik: Gruppen har med sig egen teknik för 150-200 pers. Vi skickar teknikspec vid extern teknik.
Bygg/rivtid: 2 h vid slutna föreställningar, 2,5 h vid offentliga. 1 h rivtid.

 

_MG_6228_webb

Vid offentliga föreställningar säljer vi böcker, musik och andra produkter till bra pris efteråt.

Vi spelar i hela Sverige, dit vi beställs.

Vill ni gå ihop med en annan förskola, är det inga problem. Vill ni att vi spelar två föreställningar samma dag på samma scen kostar föreställningen 75% av arvodet och en tredje föreställning kostar 50% av arvodet.

För prisoffert och mer information, kontakta Lena Nilsson på mail: scen(at)babblarna.se. Vi nås även på 070-710 39 00. Mail är att föredra.

Medverkande: 
Diana Ellman/Emma Rickfjord, Magnus Sjögren och Sara Scott.

 

Samtliga foton: Anja Callius

Vill du se ett smakprov från föreställningen? Klicka på filmen nedan: